2024 medlemsmøte 20/3

2024 medlemsmøte 20/3

Publisert av Inger Brit Skilnand den 22.03.24.

I leder Bentes fravær ønsket jeg 30 medlemmer velkommen.

Ga straks ordet til Tore Thomassen som skulle underholde oss med sang og små historier.

 Det ble en fornøyelig halvtime. Han startet med å fortelle om sin mor som hadde jobbet i Telegrafverket fra 1942 til 1955 og viste fram hennes medlemskort fra KTTL. I tillegg hadde han tatt vare på sine foreldres bryllups telegrammer i innbundet perm. Flott å gjenkjenne alle LX blankettene.

Han framførte så ei vise av Alf Prøysen og etter det var alt egenprodusert. Mange av tekstene var inspirert av barndommen. Han sang om turer med sin far og han var inspirert av tegneserier fra den gang. Inspirert av Vill vest bladene om kaptein Miki framførte han sangen "Slipp din barndom fri". Her ble nevnt Santa Fe, Ildvann, Davy Crockett, og var innom  både Beatles og president Kennedy. Så fortalte han om Elisabeth med de pene tennene, svermeriet hans da han  var 11. Selvfølgelig hadde Elisabeth fått sin egen sang.

Det var så tid for kaffe og smørbrød før vi tok opp vanlige forenings saker. Tordis leste referat fra fra forrige møte og jeg presenterte så den nye hjemmesiden vår. Nå håper jeg virkelig noen flere vil bruke den. 

Sommerturen vår går i år til Sjøllingstad Uldvarefabrikk i Lindesnes den 22de mai. Dette er et levende museum hvor vevstolene er igang. Vi får ca en times omvisning og deretter servering av smørbrød og kringle. Vi regner  med å bruke privatbiler og de som trenger skyss tar kontakt med styret for avtale. Pris ca kr. 350,- Påmeldingsliste ble sendt rundt. Påmelding innen 8. mai.

Deretter presenterte turkomiteen høstens tur til Krakow 4-7 september. Avreise med buss fra Kristiansand og fly fra Torp. Vi får omvisning med lokalguide i gamlebyen og vi skal bo sentralt like ved. Det blir besøk i saltgruvene og mye tid på egen hånd. Også her ble det sendt ut påmeldingsliste. Her er fristen innen neste medlemsmøte den 24de april.

Det var så tid for åresalg og trekning av fine gevinster. 

Jeg takket for hyggelig kveld, ønsket god påske og vel hjem.

ref I nger Brit